Tantra for livet jeg søger en kæreste

Satte mig mellem hans ben og masserede hans ryg og en lille smule på baller og ben. Afsluttede og kælede stille hans baller. Hvad ville der nu ske. Kyssede mig på halsen og nærmede mine læber. Så startede jeg med langsomme strøg fra fødder til skulder. Jeg havde åbenbart pirret hans nysgerrighed og givet ham lyst til at prøve det. Jeg har valgt ikke at bruge tantra betegnelser på kønsorganerne i mine historier. I meget lang tid var han i ekstase og til sidst slap jeg mit greb under nosserne. Gav ham en krammer og sagde at nu måtte han gerne tage mit tøj. Gav armene en gang massage og lod ham tilfældigt mærke min pik i hans hænder.

Bryster i litauen pornostjerne fanden fan

Hver gang jeg masserede tæt på løftede han op mod mine hænder for at få mere. Da han kom kunne jeg fornemme at han var meget spændt og opstemt. Mit hul skulle da lige vænne sig til hans pik. Jeg blev siddende hårdt på ham så han ikke kunne køre frem og tilbage. Han forsøgte at styre sin pik mod mit røvhul. Han sagde igen at intet var forbudt. Kørte mange gange op mellem ben og ramte anus og fortsatte op til skulderen. Han havde ingen underbukser. Nu var det tid for sidste del af massagen. Bad ham lægge på maven. Jeg smurte olie på begge ben fra fod til skridt. Havde bare ikke turdet gøre det, så da jeg fortalte om tantraen, så han chancen til at komme tættere på mig. Jeg bad ham lukke øjnene og gav ham en rigtig krammer.

væk sammen med strømperne. Bor lidt nord for Aalborg. Jeg blev bare ved at gøre dette meget let og langsomt. Pikken pulserede hele tiden. Stillede mig ved hans hoved for at give hans ryg massage. Tilbød et glas vand og frugt. Gav han en pude under maven så han røv blev hævet. Hans vejrtrækning lød meget tydelig i rummet. Bad ham lægge sig på maven. Han gav mig helt frie hænder og ville bare opleve tantra fuldt. Masserede lange på inderlårene og iagttog hans reaktion. Begyndte med at smøre rigeligt af den varme olie på hans ryg og arme.Deepthroat svale party sex videos

Han blev igen urolig og stønnede. Jeg havde gjort rummet klar med dæmpet belysning og levende lys. Pludselig uden varsel eksploderede han. Jeg havde fortalt ham meget diskret, at jeg var begyndt at give tantramassage til mine kunder. I den sidste del af massagen, er det muligt for manden at få lingam massage.