Frække selskabslege for voksne store tunge bryster

frække selskabslege for voksne store tunge bryster

Jeg skulle have en rigtig kvinde igen. Hvis der er en ting jeg har lært igennem tiden, så er det at de bedste blowjobs, dem får du fra kvinder over. Det var tydeligt at det var noget som hun kunne lide at. Jeg tænkte, hvad fanden og hev pikken frem. Vi er længe ikke færdige sagde jeg. Hun kiggede bare stille og roligt op over hendes solbriller og fortalte at hendes søn var blevet ringet op af sin kæreste som havde en krise over et eller andet, så han kom ikke lige hjem foreløbigt. Jeg kunne slet ikke holde mig, hendes tunge ramte lige de rigtige steder og der gik ingen tid inden jeg sendte en stor, varm stråle sperm ned i halsen. Efter at jeg var flyttet hjemmefra havde en fantasi bare været i mit hovede hele tiden. Nåh, det blev lidt en afstikker. En gang jeg skulle besøge en af mine venner fra klassen var jeg en sommerdag gået om i haven for at se om han gemte sig deromme, bare for at finde hans mor solbade topløs. Det varede da heller ikke længe inden jeg havde heldet med mig inde på scor.

Sommerland syd åbningstider flade bryster

Det var ret tydeligt for mig at jeg tændte på rigtige kvinder. Og det blev så starten på en af mine helt store lyster modne kvinder. Jeg smilede og vi trak det sidste tøj af hinanden inden jeg smed hende ind på sofaen. Nu stod jeg der med de mest fantastiske læber og den lækreste tunge legende med min pik, imens jeg havde en dildo pumpende op i min røv Jeg var i himlen. Tilbage til den oprindelige historie. Jeg kunne knap fremstamme et ord. Der gik selvfølgeligt ikke lang tid inden det blev for meget for stakkels mig og jeg kom i et stort sprøjt. Som allerede aftalt på forhånd var ingen af os interesserede i megen snak og der gik heller ikke lang tid inden tøjet begyndte at falde. Mere, mere bad hun imens min tunge fortsatte med at undersøge hende. En dag Tina var ude i parken blev hun pludselig enormt liderlig. Dette skulle bare udnyttes og det blev det. Jeg havde allerede fået prøvet lidt af hvert. I kan tro min puder fik den helt store omgang imens hun lå der i sofaen og vred sig til ene orgasme efter den anden. Jeg sagde at hun skulle love at vi skulle mødes igen, ellers ville jeg ikke stoppe.

frække selskabslege for voksne store tunge bryster

Det var kort tid efter at jeg var flyttet hjemme fra, jeg var lige blevet færdig med min uddannelse og havde nu mit eget sted. Det var tydeligvis noget hun nød at se på og inden længe sad hun med et par fingre oppe i sin våde fisse og bare arbejdede løs uden at sige noget. Jeg ved ikke hvor længe jeg legede med hendes bryster, men jeg kunne simpelthen ikke få nok af hendes fantastiske brystvorter, de skulle slikkes, suttes, bides, trykkes osv osv. Og jeg pumpede bare lys i begge hendes huller. En ting havde jeg dog lært, hvis fantasien er der, hvorfor så ikke udleve den? Jeg skal da lige love for at jeg blev rød i hovedet. Hun rejste sig i stolen og sagde at siden vi nu begge tydeligvis var godt liderlige, om vi ikke skulle onanere sammen. Jeg gled ned over hendes krop og lod mit hovede synke ned imellem hendes lår. Hun tænkte på sidst. Jeg satte mig op på knæ og holdt en lille pause for at fange hendes opmærksomhed. Omkring der lagde jeg mærke til den kæmpe bule der var kommet i mine bukser. Jeg hentede den og ud af den fiskede hun en stor sort dildo frem, Ved du hvordan sådan en bruges spurgte hun.

Hot College Girl Creampied by the Teacher.


Sex bio odense privat og diskret

Hendes fingre legede med mine nødder og tungen begyndte at køre drillende rundt om min pikhovede. Har du prøvet det her sagde hun og uden videre pressede hun hendes dildo op i røven på mig (Hun kunne jo på det tidspunkt ikke vide at jeg så sent som dagen før var blevet. Sex med piger var nærmest bare noget man fik tiden til at gå med. Heldigvis så hun ud til at nyde det nøjagtigt lige så meget som jeg gjorde. I takt med at hendes og min ophidselse nåede nye højder gled jeg ned imellem hendes ben igen og lod dildoen glide op i hende imens min tunge samlede hendes safter. Det må vi hellere få prøvet igen en anden gang var alt hvad hun havde at sige til det, og det var da bestemt heller ikke sidste gang vi så noget til hinanden.

frække selskabslege for voksne store tunge bryster